Binnenkijken bij…

Binnenkijken bij..

Een eigenschap die ieder mens bezit, nieuwsgierig zijn. De één is nieuwsgieriger dan de ander. Ook wij van Casa crea handmade zijn enorm nieuwsgierig! Vooral naar hoe jij je huis inricht, wat jouw favoriete plekje in huis is, of jouw lievelings-item wat je eindeloos opnieuw kan combineren.

Ben jij ook nieuwsgierig?

Dan zit je hier goed. Je kan binnenkijken bij onze klanten. Casa crea wil hiermee laten zien dat je niet alleen bij ons hoeft te winkelen, maar dat het juist heel leuk kan zijn om net die éne woonaccessoire te combineren met andere mooie dingen uit jouw eigen wooncollectie.

Wil jij jouw interieur ook showen? E-mail dan jouw verhaal en foto’s naar info@casacreahandmade.nl


Wonen doe je aan de Gentiaan, althans, Esther wel! Wat een geweldige feed heeft zij op instagram: @wonenaandegentiaan.

Esther omschrijft haar interieur als Scandinavisch met een vleugje industrieël, en wat staat dat mooi zeg!
“Ons allermooiste woonaccesoire in ons huis is ongetwijfeld ons steigerhouten wandrek. Hier kan ik alle kanten mee uit. Ik verander hem dan ook vaak. Mijn favoriete voorwerpen om mee te stylen zijn kaarsen, foto’s en leuke kaartjes.”

Wij hebben Esther gevraagd wat zij het mooiste uit onze shop vind, en dat is toch wel het mooie inpakpapier. ‘Zeg nou zelf wat is er nou leuker om je cadeau ook nog eens mooi in te pakken. Dan wordt het een echt feestje. ‘


Het was bijzonder om een berichtje van Joyce te ontvangen. Ik ken Joyce al vanaf dat ik klein was, via mijn zwager. We hebben elkaar lang niet gezien of gesproken, en dan krijg je ineens foto’s toegestuurd! Geweldig. Joyce haar uitspraak past ook bij haar interieur. ‘Ik koop gewoon alles wat ik leuk vind!’ Geweldig om te zien dat het allemaal bij elkaar past. Wij zijn zelf helemaal weg van de schuttingpanelen boven de salontafel. Wat een gaaf idee om zo mooie plantjes en lampjes op te hangen.

Joyce en haar verloofde zijn gek op reizen, en dat zie je terug, zo hebben ze op Costa Rica blauwe vlinders in een lijstje gekocht, waar weer een mooi hoekje uit ontstaat. Als je goed kijkt zie je ze op de foto rechtsbovenin.

‘Ik ben gek op hoekjes! Heel veel spullen in huis hebben een verhaal en dat vind ik zo mooi aan mijn inrichting. Het huis heeft een hoop te vertellen.’  Wat dat betreft is Joyce bij Casa crea op het jusite adres, wij houden ook van mooie verhalen achter een product.


In één woord, wauw! Wij zijn verliefd op het huis van Ramona. De eenvoud die het uitstraalt!  Het favoriete woon item van Ramona is de polystone kers. Onze kletspot staat bij Ramona hoog op het verlanglijstje. ‘Gewoon weg met alle mobiele apparatuur en een ouderwetse gezellige avond met mijn gezin ervan maken.’ Wat wij daar zo leuk aan vinden is dat het ook een échte eyecatcher zal zijn in haar interieur. Zo passend.


Is jouw huis en interieur de volgende die hier komt te staan? Meld je aan via info@casacreahandmade.nl o.v.v. binnenkijken bij…