Levertijd & verzendkosten

Levertijd en verzending

Onze levertijd is gemiddeld 1-5 werkdagen. Mits artikelen op voorraad zijn. Casa crea handmade verstuurd haar bestellingen via PostNL.  PostNL levert normaal gesproken binnen 1 werkdag. Hierin zijn wij afhankelijk van onze vervoerder. Na verzenden van jouw bestelling ontvang je, indien van toepassing, een track & trace code op het opgegeven e-mailadres. Hiermee kan je jouw bestelling volgen. Heb je jouw bestelling sneller nodig? Neem dan even contact op via e-mail.

Wijze van verzenden

Casa crea handmade pakt jouw bestelling zorgvuldig in. Wij proberen zo veel mogelijk materialen te hergebruiken. Het kan daarom zijn dat de verpakking er al eens eerder is gebruikt. Uiteraard maken wij gebruik van schone en onbeschadigde dozen. Als vulmateriaal maken wij gebruik van groene flo-pak vlokken, deze zijn biologisch afbreekbaar. Het ziet er wat minder gezellig uit, maar het milieu is ons dankbaar!

Verzendkosten

De verzendkosten van een bestelling worden automatisch berekend naar de grootte van jouw bestelling. Wij kennen 3 tarieven: gratis verzending, brievenbuspakketten en reguliere pakketpost. Besteld u alleen ansichtkaarten bij ons, dan verzenden wij deze gratis, een brievenbuspakket kost €4.25 en voor pakketpost wordt €6.95 gerekend. Bij besteding van meer dan €75,00 betaalt Casa crea handmade de verzendkosten.

Tip: bestel samen met een vriendin, kennis, familie of buurvrouw, dan delen jullie de verzendkosten. Mits dit vooraf is duidelijk gemaakt aan Casa crea handmade.

Bestelling ophalen

Besparen op verzendkosten en woon je in de buurt? Je kunt bij het afrekenen er voor kiezen om de bestelling af te halen. Casa crea handmade neemt via e-mail contact met jou op, om een afspraak te maken. Let wel op, bestellingen kunnen pas na betaling afgehaald worden.