Casa vertelt…

Casa vertelt…


Hoi! Op deze plek willen wij jou ons verhaal vertellen. Grappig, leuk, verdrietig, stom. Gewoon een kijkje in onze belevenissen of vertellen wat wij belangrijk vinden. Lees je met ons mee? Reageren mag natuurlijk altijd. Je kan hier onder een reactie achter laten.


Ik moet iets toegeven aan jullie…!
 
Vandaag ben ik er achtergekomen waar mijn grote liefde voor woonaccessoires vandaan komt. Ik heb een haat-liefde verhouding met planten & bloemen.
 
Een bos bloemen kan ik prima in leven houden, althans. Dat denk ik. Is de vaasgarantie 10 dagen? Bij mij hangen ze slap in 5 dagen. Ik denk dat dat ook de reden is dat mijn vriend nooit bloemen meeneemt. 😉 Een mooie groene plant? Ik vergeet tegen ‘m te praten en liefdevol te verzorgen. En met liefdevol bedoel ik eigenlijk alleen een scheutje water.
 
Tijdens onze vakantie in Italië stonden er prachtige cactussen overal te koop. Een cactus! Die kan toch lang zonder water? Sommigen overleven zelfs als ze 3 maanden geen water krijgen volgens mijn vriend Google. DAT MOET MIJ LUKKEN!
 
Dat was voor mij het begin, want de cactus overleefde de rit naar Nederland, en ook mijn onkunde! Ik wilde weer meer planten, het gaat mij redelijk goed af. Tot ik vandaag mijn cactus zag. Ik werd er wel een beetje verdrietig van. (zie foto!)
 
Deze cactus stond op het kleinste kamertje bij ons, blijkbaar is de lucht van ons & de gasten niet te verdragen!
 
Ik ga gewoon weer verder met mijn huis inrichten met mooie woonaccessoires, want dit is gewoon Kak! Dus!

[ N E E M – E V E N – T I J D – O M – T E – L E Z E N]
 
Aankomende vrijdag is het, zoals het in Amerika genoemd wordt, Black Friday. De dag na thanksgiving zijn veel Amerikanen vrij en beginnen zij met de kerstinkopen.
 
Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels en bedrijven met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al midden in de nacht opengaan, en zelfs dan staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.
 
Ook in Nederland is Black Friday niet meer weg te denken. Ik zie veel ondernemers broeien en worstelen om de meest ludieke actie, de hoogste kortingen om maar zoveel mogelijk te verkopen. Prima! Want hoe ideaal is het voor de klant om je Sinterklaas – en kerst inkopen met flinke korting te kunnen doen?
 
Casa crea handmade doet NIET mee aan deze extreme kortingen, klanten binnenslepen, cadeaus extra weggeven aan (nieuwe) klanten. Wij gunnen iedereen namelijk een mooie decembermaand, met lichtpuntjes en sprankjes hoop.
 
Zo verkopen wij onder andere producten (bijna rechtstreeks) uit Syrië, laten wij producten door dagbesteding inpakken, verkopen wij veel eerlijke producten en zijn er kinderboeken gesponsord aan de voedselbank.
 
Daarom hebben wij het volgende besloten:
 
Van iedere bestelling tot en met 6 december gaat er 10% van de totale omzet naar een goed doel. Nu is onze vraag aan jullie, aan welk goed doel denken jullie? Dit mag een groot doel zijn of juist een klein projecten. Vertel het ons!

The beauty is inside of you!

Iedereen gaat wel eens een keer op verjaardag, feestje, bruiloft of andere gelegenheid waarbij er van jou verwacht wordt dat je een cadeau meeneemt, ik vind dat altijd weer een hele opgave. Wat ga je nu weer cadeau geven? Als je het de jarige job zelf vraagt krijg je steevast te horen: “Doe maar wat leuks en als je niks weet is geld ook altijd goed.”

Supersaai om alleen een envelop met geld weg te geven. Vaak is dat ook nog eens een witte envelop met daarop in het blauw de naam van het feestvarken geschreven. Als je de kleuren om zou draaien zou je denken dat de belastingdienst op je feest langskomt.

Natuurlijk wordt er altijd luidkeels geroepen ‘The beauty is inside of you’. Ergens zit daar een kern van waarheid in, maar om deze quote nou ook te roepen als je een cadeau geeft, dat gaat mij gewoon een brug te ver. Daarom heb ik er een sport en passie van gemaakt om cadeaus gezellig en vrolijk in te pakken. Want zeg nou zelf, dat geeft toch veel fijner weg? Je krijgt er zelf een vrolijk en blij gevoel van, wat natuurlijk weer ten goede komt aan the beauty inside of you!

Zoek je inpaktips? Of origineel en mooi cadeaupapier, enveloppen en meer? Check de categorie stationary

Liefs Casa